MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 podczas kolejnego bezhandlowia przestępczość jadła z pańskiego stołu jak zwykle doszło do zbiorowej próby samobójczej rozbojów gwałtów i samogwałtów których jak dotąd nikt nie zgłaszał na policję odnotowano również wzmożony ruch w kościołach a do konfesjonałów ustawiły się gigantyczne kolejki niestety na rozgrzeszenie nie było promocji mój Boże na podobieństwo 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam - zadziwił mnie ten tłum przy konfesjonale - mocno przesadzony. Pozd.
MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzień dobry. A kto satyrze zabroni... Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt - jeżeli to satyra to tak - myślałem że to wiersz... Pozd.
puszczyk Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Mało poetyckie, ale dobre. Satyryczna obserwacja i przejaskrawienie czasu bezhandlowego :)
[email protected] Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @MIROSŁAW C. Świat flirtuje z głupotą, logika... pyta - po co? Pozdrawiam Mirku, czyżby surrealizm?
MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BINGO! Dziękuję i pozdrawiam. @puszczyk To prawda, poezji tu... Dziękuję za ślad.
ais Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Druga strofa trafiła w lotka, hahaha Pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Znaczy się, z niego też kawał drania musiałby być. Gdyby był
MIROSŁAW C. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 @ais Dzięki, pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewności brak, ale... Dziękuję za komentarz.
Rekomendowane odpowiedzi