Antosiek Szyszka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2020 potok słów nowy news to nie dla mnie wolę szklarnie dziś wyłączam swe myślenie chociaż nic w świecie nie zmienię idę upić się nad rzekę poudaje że coś łowie może nikt nie zauważy może nikt mi nic nie powie. W sieci szybkie nastolatki nastawione są na seks jedna chwali się przed drugą ile ma za każdy dzień dłużej tego już nie zniose dziś od świata się odcinam łowie karpie w tym jeziorze i powoli zapominam. 4
Polman Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) A ja cieszę się, ze mam pomidora, cichutko patrzę jak rośnie, jak nabiera sił, jak pnie się ku słońcu, jak pojawia się na nim żółta nadzieja..., a ja mu pomagam podporą, cięciem i to na zawsze już będzie takie piękne... Bo to nie jest dzieło człowieka... on by to na pewno schrzanił... on coraz lepiej potrafi pakować w złote pozłotka smród i gnój! Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Polman (wyświetl historię edycji) 2
Antosiek Szyszka Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 @Polman wydaje mi się że to jabłko :)) a nie pomidor.
Polman Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Antosiek Szyszka masz rację to jest jabłko odmiany antosiówka spokrewnionej z odmianą antonówka :-) A mówią, że gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania :-) A z antonówki jest pyszny jabłecznik! A na klipie są laski, młode w dodatku. Tu, mimo jak przypuszczam dzielącej nas znacznej różnicy wieku, mamy obydwaj konsensus ? :-) Pozdrowienia. Niech żyje sojusz sadowników z warzywnikami!!! Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Polman (wyświetl historię edycji)
Antosiek Szyszka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) naprawdę masz nosa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bardzo lubię ogrodnictwo i mam sporą działkę za miastem. pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Niezły ten wiersz :). Chociaż upijania się nad rzeką nie popieram. Znacznie zwiększa ryzyko utonięcia. Pozdrawiam P.S.:
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Myślę, że z tym dwuwersem należałoby coś jeszcze zrobić, bo odstaje... 1
Rekomendowane odpowiedzi