Frohnixe Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 podoba mi się to że niektórzy krzyczą bo świat potrzebuje krzyku gdyż sam jest milczący sama też uczę się jak otwierać usta testuję głośność kształty częstotliwość może kiedyś ja też krzyknę 4
Natuskaa Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Lata temu słyszałam, że w jakiejś kulturze (chyba skośnej) są specjalne budynki do których udają się ludzie celem wykrzyczenia, tak z całej siły, tego co im się nazbierało :) Jakby co zawsze można sobie pokrzyczeć na polu (co mi się zdarzyło raz wypróbować) polecam :) I już nie będzie trzeba się czaić na okazję. Pozdrawiam :) 1
Frohnixe Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 @Natuskaa Brzmi zachęcająco... Na pewno niedługo spróbuję! @Grynszpani Dziękuję bardzo! Ja również gustuję w dyskusji... @~Mari_anna~ Pierwszy krzyk? Należy do Edvarda Muncha...
M.A.R.G.O.T Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 @lich_o ładnie napisane. Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, widać Frohnixe nie życzyła sobie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi