Marek.zak1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Zainspirowane przez Cafe Latte i "Prowokacyjnie" Szpilki, czerwone mini, każdy facet się ślini Jeśli do twojej żony jesteś zadowolony i rośnie własne ego, bo to twoja, nie jego:)). 3
Domanski Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Moondog Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Domanski w kontekście tego wiersza to trochę brak wiary w kobiety (ale kawałek fajny) pozdrawiam a co do wiersza panie Marku to zgadzam się całkowicie pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Witam - ja też jestem na tak. Pozd.
Gość Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Marek.zak1 Mężczyzna mający ładną i seksowną kobietę na pewno jest nie tylko zakochany, ale czuje się też dowartościowany. Od czasu do czasu bywa też zazdrosny... ;) Podoba mi się Twój wiersz i dodatkowo miło mi, że wspomniałeś o mnie i moim skromnym wierszyku... ;) Dziękuję i pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skromny ale wywołujący różne skojarzenia i dyskusje. Zazdrość jak sól, w niewielkich ilościach poprawia smak, ale nadmiar szkodzi a nawet zabija, vide Otello:). Pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Widać jakiś inny jestem, bo nie lubię ani kobiet w mini, ani w szpilkach. Błe
Gość Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Czarek gdzieś Ty był jak ja męża szukałam :-) Panie Marku gorzej jak się trafi na partnera zazdrośnika :-) gotów się tłuc na środku trotuaru :-) :-) :-)
Marek.zak1 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdecydowanie gorzej, ale to już Szekspir opisał dawno i genialnie, więc nic do dodania:). Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Marek.zak1 pozdrawiam również bardzo serdecznie :-)
Rekomendowane odpowiedzi