Pan Ropuch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 codziennie zaczynam i nie kończę dziesięć różnych wierszy na tyle samo i innych tematów o fiołkowych leśnych dywanach o wiośnie o namiętności co nie szuka konwenansów po prostu o czymś lub o kimś - tak mam i już siedzę pod kamieniem z listy życzeń wybierając ciebie byś się zapytał czy masz jak ja 3
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Pan Ropuch niestety, mimo ogromnej pracy i energii, które wkładam w każdy dzień... też tak mam... Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Pan Ropuch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Somalija To dobrze i bardzo zarazem. Fajnie, że tak szybko odpowiedziałaś. Pozdrawiam serdecznie! Pan Ropuch
Pan Ropuch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) @Grynszpani Witam pod wierszykiem, co ma zachęcać aż i tylko do odpowiedzi, reakcji. A ja jak to ja odreagowuję ;) Pozdrawiam Pan Ropuch @Kot Albo brakuje albo jest w nim po prostu za mało. Chodziło o reakcję. Autor sprawdza refleks i chęć czytelnika na pozostawienie komentarza-odpowiedzi ;) Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mam podobnie, ale okresowo ;). Ale bywa, że wpadam pod walec konkretu i jadę. Ciężko, nieustępliwie. A wiersze piszę pojedynczo, prawie że na czysto, prawie prosto z głowy. A gdy wena śpi, to nawet zdania nie wyskubię. Bywa w głowie pustka jak licho. Śmieje się wtedy złowróżbnie. A wiersz fajny i zaczepny. bb 1
Pan Ropuch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @beta_b Zaczepność - o to to :DDD Chyba za dużo czasu spędzam ze swoim kotem, i zaraziła mnie ona swoją ciekawskością. Z tą weną mam bardzo podobnie, jak zbyt długo nie sięgam po pióro to raptem, ni stąd ni zowąd, przykuwa mnie tajemna siła do kartki papieru i piszę się samo, jak tu ujęłaś - prawie, że na czysto. Dzięki że zajrzałaś i się tym ze mną podzieliłaś. Ciekawskość została zaspokojona;) Pozdrawiam! Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi