Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) zgubiłem wczoraj źle się z tym czuje pytam sam siebie gdzie się podziało gdzie wiatr pogonił czy mu tam dobrze jest beze mnie czy może nie zgubiłem wczoraj tęsknie za nim brak mi jego uśmiechu było lekarstwem na smutek łzy oraz nadzieją na lepsze zgubione wczoraj dzisiaj szukam myśląc a może się odnajdzie... Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Cokolwiek to było, było bardzo cenne i oby się odnalazło... Pana wiersz zatrzymał i daje mi do myślenia, ale o to między innymi chodzi w poezji, prawda...? ;) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @CafeLatte - witam - cieszy mnie twój komentarz - jest miły za co dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Natuskaa - dziękuje uśmiechem. Pozd.
Pan Ropuch Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Można by rzec, zgubiona została poprawność stylistyczna i poprawna pisownia wyrazów: z gubione i be zemnie. Pozdrawiam. Pan Ropuch Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Pan Ropuch - głupio wyszło to fakt - poprawione. Ale za czytanie dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Kot - dzięki - trzymaj się fajnego. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 @Allicja - dziękuje i życzę udanej majówki.
Rekomendowane odpowiedzi