M_arianne Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Science fiction Zapomniałam jak przedtem jak dawniej choć przyznaję było zabawnie Zapomniałam na jutro na dzisiaj żebyś dłużej o mnie nie myślał Zapomniałam bo coś mnie zraniło gdzie ty byłeś... gdy ciebie nie było (?) Edytowane 24 Lutego 2023 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 2
Enchant Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 właśnie miałam pisać, że zagadkowe, ale nie chcę powielać komentarza poprzednika. Pytanie, o czym właściwie jest ten wiersz? Serio chciałabym wiedzieć, a napotykam blokadę; żaden trop mi nie przychodzi na myśl :/
MIROSŁAW C. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @~Mari_anna~ Walor tego tekstu, polega na - bogobojny wciśnie w niego Boga, frywolny dostrzeże erotyk, a inni? 1
miauczenie owies Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wcześniej był tu skrawek prozy. Dobrze, że zostały usunięty.
M_arianne Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) @Lahaj Być może. Dzięki. @Enchant Porobiło się... z przerzutką. Dzięki. @MIROSŁAW C. Można tak powiedzieć. Kiedyś widziałam w taki sposób wykonany rysunek znajomego przedszkolaka; rysunek obracany zgodnie z ruchem wskazówki zegara - ... po każdym obrocie widać było na rysunku co innego, np. blok, autobus, statek i coś tam jeszcze. I Twój komentarz - Mirosławie - właśnie o tym mi przypomniał. Dzięki. @milczenie owiec Pewnie dobrze. Dzięki. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez ~Mari_anna~ (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi