Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Kwiecień tak mi pachniały pierwsze wagary w zielono-biały słońcem nagrzany dzień jak ten kiedy na ciebie wpadłem od wtedy kwiecień to ty najbardziej 11
fregamo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Czarek Płatak o przypomniałeś mi... Ja miałem panią-dziewczynę w czerwonym płaszczu, wprawdzie na nią nie wpadłem ale kwiecień był kwietniem.
Marek.zak1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Super, jak zawsze. Tutaj mam nowy pomysł kalendarza , może obrazy. Ten to jakiś impresjonistyczy obrazek parku w słońcu, z dziewczyną. Jakiś Cezanne. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam - zawróciłeś czas Czarku - miły czas. Udanych Świąt ci życzę.
złote serduszko Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Czarek Płatak uwielbiam kwiecień te piękne kwiaty i te zapachy bzu i nie tylko.... zostawiam linka gdybyś chciał wysłał swój wiersz do gazety online myślę że dasz radę pozdrawiam . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
MIROSŁAW C. Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Czarek Płatak Niby nic..., a jednak coś...
Antosiek Szyszka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Czarek Płatak kwiecień plecień ;)
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ja też mam fajne kwietniowe wspomnienia :-) aż mi hiacynty zapachniały :-)
Czarek Płatak Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja czerwonego płaszcza nie posiada, choć to zdecydowanie kolor jej temperamentu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pasuje :) Hej Waldku. Święta to już przeszłość, ale były udane. Dziękuję :) O, dziękuję za miły komentarz oraz sugestię. Pewnie spróbuję Pozdrawiam Dzięki No właśnie. Choć ostatni był niezwykle stabilny pogodowo. Niestety. Pozdrawiam Zapachniały zefiry, brzękły potrójne liry.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Ilona Rutkowska, @Allicja, @beta_b, @Natuskaa, @Marcin Krzysica, @Antosiek Szyszka, @Liryk Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
[email protected] Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Czarek Płatak Z wagarów w kwietniu, w maj z cicha wszedłeś, oczy od matur, krwią już nabiegłe. Miłego wieczoru Czarku.
Czarek Płatak Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahah, tylko oczy mi nie nabiegły. Dzięki za wizytę :) @CafeLatte Hej, dziękuję :))
[email protected] Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @Czarek Płatak Czarku oczy nie nabiegłe krwią, bo i matur w tym roku nie ma w maju, świat się przewrócił do góry nogami. Z matur już wyrosłeś jak z krótkich spodni. Trzymaj się mocno.
Rekomendowane odpowiedzi