Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) zakochałem się w tobie od pierwszego oddechu bez pamięci na zabój choć potrafisz dopiekać jesteś cudem w tym świecie co się martwi materią żadnych innych bez ciebie już nie ujrzę na pewno zło co ciągle mataczy w mętnych tonąc oparach by cię kochać inaczej wciąż przekonać się stara w nich się kłębią absurdu jego mgliste zaćmienia o wykuciu z marmuru lub że wcale cię nie ma dla mnie jesteś bez ceny więc gdy odejść już przyjdzie to ostatnim oddechem będę kochał cię życie Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 9
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witam - jest fajnie jest ciekawie - i niech tak zostanie. Pozd.
Marek.zak1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) W duchu Geppert: Kocham się życie. Fajne. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Sylwester_Lasota spokój w środku chaosu, kontemplacja doświadczeń bez uwięźnięcia w nich, techniki narracyjne o pozytywnych wydarzeniach z przeszłości to impuls do życia. Nawet jeżeli nasz dźwięk ma się odbić od kwartałów pustych ulic, to mamy jeszcze dar najcenniejszy-darowane nadgodziny.... pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) to ja twoje życie też bardzo cię kocham i wyznam ci skrycie nie możemy się rozstać teraz tkwimy w materii w epidemiach chorobach lecz nie długo się zmieni i zbędne są słowa już będziemy inaczej bez chorób pandemii a kiedy zobaczysz to swe zdanie zmienisz wyznaję tu teraz głośno i nie skrycie że cię nie zostawię wieczne twoje życie pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 :) Wiersz z górnej półki. Może bym wymieniła wers i rozpływa w parach. Trochę to mniej jasne, ponadto nie do pary choć para ;) powtórka się się. Pozdrowienia
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 "Życie kocham Cię nad życie ":-) Ja o swoje walczyłam w ubiegłym roku wiec przesłanie bardzo aktualne :-) Podoba mi się wiersz :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję Waldku. Również pozdrawiam i się kłaniam. Mówiąc szczerze nie myślałem o tym, ale chyba rzeczywiście... coś w tym jest. Dziękuję i pozdrawiam Było tyle planów i nagle... nie wiadomo co z nimi zrobić, tzn. z tymi nadgodzinami. Dziękuję za podzielenie się refleksją i również serdecznie pozdrawiam. Mam taką nadzieję Jacku. Bardzo Ci dziękuję i serdecznie pozdrawiam. O! Wielkie dzięki! Jest tam trochę powtórzeń, tego potrójnego się raz za razem nie zauważyłem jakoś, no, umknęło jakoś, ale już poprawione. Również serdecznie pozdrawiam. Dziękuję bardzo. O podobieństwie do piosenki Edyty Geppert już pisałem, że sam jestem nieco zaskoczony takim odkryciem. Pozdrawiam serdecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi