Ten utwór został doceniony przez użytkowników. ais Opublikowano 22 Marca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) pojawiła się długo po mnie nieoczekiwana nieoczywista z trującym uśmiechem patata patata idź stąd patata? wynocha! zamykam drzwi przed zdumionym noskiem głośny grundig ucisza sumienie zostawcie mnie w (s)pokoju! zawstydzona uciekam przed spojrzeniami szepty bolą bardziej niż pasek na tyłku patata? wynoś się rozumiesz! nie rozumie przykłada niemałą rączkę do mojej twarzy głaszcze kalendarz z konikami z wdziękiem nosi czapeczkę urodzinową ma trzydzieści dwa lata teraz jest dzieckiem moich dzieci moja siostra down. ___ Światowy Dzień Zespołu Downa 21 marca Edytowane 30 Lipca 2020 przez ais (wyświetl historię edycji) 10
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Mocny wiersz Edytowane 22 Marca 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 @AOU Tekst niczym walec drogowy przejechał się po mojej głowie... 2
Lidia Maria Concertina Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 @AOU Niezłe bum ... Do tego wersu 'ma 32 lata' myślałam, że piszesz o samej sobie, lub o jakimś alter ego - z perspektywy dojrzałość spogląda na skrajną niedojrzałość, a tu, no właśnie ... bum. Szacun. 2
ais Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 @Marcin Krzysica @MIROSŁAW C. @Lidia Maria Concertina @beta_b Bardzo dziękuję za komentarze. A także podziękowania dla: Marek zak.1 iwonaroma, fregamo i dla innych, którzy zostawili ślad, a ktorzy nie wyświetlili się w dzwoneczku. Jeszcze nie potrafię poruszać się po portalu :) Serdeczności.
Polman Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Tekst napisany prostymi słowami przez nie proste życie. Elektrownia. Czuć moc tych słów. Pozdrawiam. 1
ais Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Polman Bardzo dziękuję za pochylenie się nad utworem. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W niedalekim sąsiedztwie mieszka starsza Pani ze swoją dorosłą córką z zespołem Downa Martyna jest bardzo pogodną i super ciepłą osobą Mimo swojego "deficytu" intelektualnego potrafi ofiarować mamie taki ogrom miłości i szacunku że aż mnie to wzrusza Bardzo dobry wiersz
Rekomendowane odpowiedzi