Ten utwór został doceniony przez użytkowników. kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 (Corona Extra) Piany czapa dość licha, obmywa wnętrze bezwonne. Barwa jak napar z mocznika, albo jak katar klarowny. Bukiet niepodlewany, pluję tym piwnym bękartem. Nos też odmawia współpracy, nieczuły, z emocji wytarty. A w ustach zapalne pieczenie, szczypie bezczelnie migdały. Nikt go do ust brać nie chce, a kładzie na język świat cały. 10
fregamo Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja oj brednie wypisujesz koleżanko młoda bo piwo jest piwem i nie sprosta mu żadna białogłowa ... xd pozdrawiam 3
[email protected] Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja Ja także nie znoszę piwa i nic na to nie poradzę, natomiast piękne kobiety kocham, bo na to zasługują. 1
fregamo Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @[email protected] a co ma piękna kobieta z kochaniem... to brednie nieokreślonego świata 1
Marek.zak1 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie dla przykładu miała bardzo dużo, bo jakoś zawsze zakochiwałem się w tych ładnych. Taki ze mnie prymityw. 1
Tom Tom Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Ciekawe rozwiązania tu zastosowałaś. Jak zobaczyłem tytuł to miałem dość już na wstępie, bo nie chce się już patrzeć na ten temat, tak wszechobecny, ale przekonałaś mnie formą. Brawo! 1
kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @fregamo hahaha no skoro tak mówisz starszy kolego pozdrawiam serdecznie! @[email protected] a te brzydkie kobiety Twoim zdaniem nie zasługują na kochanie? Bo moim zdaniem zasługują, a czy to brzydka czy to ładna to kwestia względna....
fregamo Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja ha ha przyznałaś mi rację czy co... pojęcie piękna jest względne... a po Twoich słowach wiem że jesteś młoda... poza tym ... pozdrawiam Kwintesencjo swoją drogą ciekawy nik
kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @Tom Tom Dziękuję! Powiem Ci, że sama przewracam oczami na wiersze o tej tematyce. Korciło mnie jednak by wykorzystać ten koncept, który mi się w głowie zrodził, więc napisałam. Pozdrawiam Cię serdecznie! @fregamo także Cię pozdrawiam ;) A dziękuję, lubię to słowo, za piękne brzmienie i znaczenie, na wymowną nazwę wydaje się adekwatne.
fregamo Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja adekwatne jak najbardziej... 1
[email protected] Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @fregamo Fregamo gdybyś napisał co ma piękna kobieta wspólnego z piwem, na pewno bym się z Tobą zgodził, ale z kochaniem, łapię się za głowę, a czy nie kobiety my właśnie kochamy. @kwintesencja Zgadzam się w zupełności tylko ja nie widzę wokół - brzydkich kobiet. 2
kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @[email protected] Ach skoro wszystkie są dla Ciebie piękne to teraz to co powiedziałeś nabiera innego wydźwięku, zatem kochasz wszystkie kobiety! 1
[email protected] Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja Jest siedem rodzai miłości, na określoną okazję wybieram odpowiednią. 1
kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @[email protected] siedem grzechów głównych chyba 1
[email protected] Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @kwintesencja Miłość i grzech nie idą z sobą w parze. 1
kwintesencja Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @[email protected] jak to nie...
[email protected] Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @kwintesencja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Marek.zak1 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @[email protected] Miłość dziewiąta. Bez grzechu, zazdrości, zdrady, połączona z przyjaźnią i zaufaniem. Najtańszy antydepresant na rynku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4
[email protected] Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Marek.zak1 Marku jedno jest pewne - zdrady nie będzie, jeszcze usiądzie na grobie właściciela. 2
kwintesencja Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Marek.zak1 Ale przeuroczy! Chyba też się zakochałam w tym zdjęciu, też chcę takiego wiernie wpatrzonego we mnie przyjaciela :) 2
Rekomendowane odpowiedzi