beta_b Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Dziś, kiedy świat zrozumiał czym jest izolacja upatruję w nim nadziei dla tych spoza marginesu dobrobytu miłości i świętego spokoju. Korona na głowie oznacza wybranych by nieść szacunek drugiemu człowiekowi. I nagle wszyscy równi a śmierć sprawiedliwa. Niby banał średniowiecza a spójrzcie na sklepowe półki. Edytowane 15 Marca 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 W piątek były tłumy, a wczoraj w Biedronce parę osób i półki pełne. Pozdrawiam z wycieczki rowerowej
fregamo Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 @beta_b dobrze gadasz... ale nic się nie zmieni... ludzie pozostaną ludźmi
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 myślę, że świat niczego nie rozumie i długo jeszcze nie zrozumie... ale tekst dobry. pozdrawiam :)
Tom Tom Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Fajne Beti. Ja też w tym wszystkim upatruję nadziei. :) jakież w Twoim tekście jest Przebudzenie :) pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Tutaj większość marketów wprowadziła rano godziny tylko dla osób starszych. Żeby miały szansę kupić co im potrzebne. Niby osoby po 70 powinny zostać w domu, ale rozmawiałem wczoraj w Lidlu z panem w wieku 76 lat, który nie ma nikogo kto mógłby zrobić dla niego zakupy.. Ciężki czas, czas próby dla nas wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi