Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) czy pamiętasz miły jak mocno mnie kochałeś - kwiatem słówka upiększałeś czy pamiętasz mój drogi jak chodziliśmy po łące za jej mgłą mnie rozbierałeś czy pamiętasz kochany jak tam rozkosznie ustami i dłońmi pieściłeś a jeżeli zapomniałeś zajrzyj do pamięci ona drogowskazem piękna które dane nam było Edytowane 4 Marca 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Lach Pustelnik Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 He, każdy facet takiego kochanka chciałby (czasem) mieć.... Waldemarze:))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 @Lach Pustelnik Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - chyba kochankę... - dzięki że zajrzałeś i podarowałeś plusik. Pozd. @Marek.zak1 - miło cię widzieć koło wiersza - dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 @Natuskaa - duże dziękuje ślę.
Czarek Płatak Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Jak zapomniał to chyba nie kocha.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no niby tak...dziękuje że zajrzałeś i plusik dałeś. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi