Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Już na wstępie chcę przeprosić za błąd, który tkwi w tytule bo choć mą małżonkę kocham bardzo, bardzo mocno, czule muszę na nią się poskarżyć gdyż ją proszę od niedzieli dzisiaj mamy już sobotę a ta łóżek wciąż nie ścieli. Łóżek mamy w sumie cztery dwa w sypialni, dwa w salonie które stoją rozbabrane a to dzięki mojej żonie jej to, bowiem obowiązkiem dom prowadzić jak należy a ta sobie z tego bimba do południa w betach leży. Ruchem konia szachowego specyficzna to figura a małżonka tym to ruchem z łóżka w łóżko daje nura. Błąd w tytule? Już wyjaśniam to jest wina koncentracji być powinno Wyra żony zapomniałem użyć spacji. 5
M_arianne Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Udanego pożycia. Ale tak w ogóle, "przedobrzył pan". 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) twoja żonka wie co robi o lenistwo nie posądzaj na tych łóżkach po kolei twej miłości tęskna żąda raz w sypialni raz w salonie dla fantazji także w kuchni spełniaj obowiązki swoje jak nie spełnisz to ci utnie swoją drogą sam weź sprzątnij bo ten fakt jest wszystkim znany lepiej hasać w pościelonym niźli w łożu rozbabranym toż to prawdziwy buhaj :))) pełen podziwu pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Stary_Kredens Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brak logiki trochę z tego rymu wynika no bo jeśli się hasa to już łóżko pościelowe być nie może chyba że się hasa bardzo bardzo spokojnie z flegma i zupełnie bez ikry Ale czy to wtedy można nazwać hasaniem. A wiersz ma dobre rymy i zakończenie Ale tak właściwie to jest o niczym taka słowna zabawa - też dobrze Kredens pozdrawia 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) trudno hasać po zwiniętej kołdrze lub zbitej poduszce - no ale są różne gusty - najważniejsze to jest słowna zabawa Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Ty nam chłopie, nie narzekaj bo już chętnych tutaj czeka napalonych kolejeczka i każdy chce do łóżeczka nawet jeśli rozbabrane to co z tego? nam to znane! 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przy takich możliwościach czekać po próżnicy musisz szukać gdzie indziej aby cóś zaliczyć :)) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 @Marianna_ Czy przedobrzył mam wątpliwość cały urok tkwi w tym właśnie że ja proszę, nie przymuszam bo by wtedy były waśnie a że prośbą można więcej więc pochwalić muszę żonę minął tydzień no i proszę cztery łóżka zaścielone. :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 @Stary_Kredens Wiersz o niczym? Protestuję, a wiersz z cyklu "Z życia wzięte" jedni wolą prześcieradło prosto z magla inni zmięte. Niekoniecznie trzeba w łóżku można także na podłodze deska ma być heblowana bo się można naciąć srodze. Nawet, jeśli nie ma treści jednak coś tam wciąż się kręci a że nie ma z tego chleba ważne, że się miało chęci. pozdrawiam - HJ 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 @Lach Pustelnik Nie narzekam ja się skarżę nie małżonce, ale na nią że kopciuszkiem w czterech ścianach poza domem wielką panią. Ci z kolejki niech czekają bowiem "czekaj tatka latka" to odpowiedź zwana koszem - każda powie tak mężatka? w tych to sprawach są odstępstwa lecz nie będę ich wyłuszczał - wierna żona to gwarancja czy inaczej ktoś przypuszczał? :)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Moondog91 Ktoś mi radził, że w mym wieku ustatkować się wypada stałem bokiem a więc bokiem ominęła mnie ta rada a tak całkiem na poważnie w moich wierszach się przeplata humor z fikcją, bo gdy mówią, że ja jestem autokrata to zaczynam wtedy myśleć rozkładając na czynniki a jak było w tym przypadku proszę bardzo są wyniki ktoś się jąkał, zrobił pauzę w kupę złączył dwie sylaby usłyszałem auto krata więc go poprosiłem, aby sprecyzował po namyśle autem jestem czy też kratą nie dotarło to do niego uszy miał zapchane watą. :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Jacek_Suchowicz Przecież można dla wygody kołdrę skopać tam gdzie nogi a gdy komuś nie pasuje bowiem inne ma wymogi niech ją zrzuci na podłogę lub gdziekolwiek, w miejsce inne choćby nawet do łóżeczka jeśli w domu ma dziecinne lecz zachęcam do refleksji mówiąc serio, nie na żarty ja tam wolę pod przykryciem seks intymny nieotwarty :) 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 skopać kołdrę dla wygody i podusię wepchnąć w kąt może kiedyś byłeś młody nie drażniło ciebie to dziś gdy kołdra równiusienka wywietrzona wytrzepana a podusia super miękka możesz szaleć aż do rana klucz przekręcasz w drzwiach dwa razy stopni masz dwadzieścia dwa twa intymność bez urazy cię podkręci jeszcze jak :)) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Jacek_Suchowicz Kiedy spojrzę się na łóżko gdzie kołderka równiusieńka i poduszka jak się patrzy myślę sobie nie dla Heńka bo choć bardzo lubię nieład mówią: tak artyści mają to szanuję czyjąś prace tych, co łóżka zaściełają nie śmiem niszczyć ich arcydzieł bo gdy arcydziełem słanie niech trwa wiecznie, dla potomnych przecież mogę na tapczanie nawet, gdy w drzwiach nie ma zamka i zamknięcie wykluczone zawsze można do tych celów wykorzystać własną żonę bo od wewnątrz się ją oprze o powierzchnię drzwi a potem niekoniecznie na leżąco też wykona się robotę. :)) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 widzę praktyk doskonały chylę czoła istny buhaj miłe panie - kolejeczka on na wszystkim was przer... :)) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Jacek_Suchowicz Zatem pozwól, że dokończę to, co jest wykropkowane bez obawy Drogie Panie nie będziecie dzisiaj brane powód nader prozaiczny bo mam szlaban na limicie a kto mi założył szlaban to się same domyślicie za to żonce to z nawiązką muszę spełniać jej żądania ona nie zna zahamowań choć się człek na nogach słania. :)) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Z tym szlabanem to ja bym się tak nie przechwalał bo nuż dziewka się trafi i co będzie? Wała! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 @Lach Pustelnik Rozumując prawidłowo mam być zawsze w gotowości na przyjęcie nieznajomych, które wkrótce przyjdą w gości? :)) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Dobrze sprawę Waść ująłeś i to warto zapamiętać zwłaszcza kiedy ona pachnie jak na łące świeża... .mięta! 1
Rekomendowane odpowiedzi