Magdalena Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Obraziłam ją? nie nie zdążyłam wygarnąć brudu spod paznokci to pewnie ją dotkneło nie dokończę zdania już nigdy nie powiem do siebie do lustra Bóg Abrahama wie że to chore prowadzę więc owcę dziwne zwierze zbieram brud nie mam gdzie umyć rąk wiem że to chore ona nie 1
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) @Magdalena owieczki, moje ukochane. Tutaj w Ire jestem nimi otoczona. Beczymy sobie razem ze śmiechu. Jedyne czego się boją, to szczekających psów. Poza tym to wkręcam się w ich chillout, spacerując po wrzosowiskach. Często widuję przewodnika z młodym, prowadzącego go do źródełka. To krzepiący widok. Pzdr serdecznie, Dag Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Lutego 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli coś jedna wiedzą nie tylko czują. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 @Magdalena kieruja sie intuicja, bardzo wrazliwe mlode istoty. Czesto czuja wiecej nie zmeczeni zyciem dorosli. Latwo je skrzywdzic.
Rekomendowane odpowiedzi