Lach Pustelnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biegnę przez łąki Tobie na spotkanie Gdzie jesteś mój mężu? Gdzie jesteś mój Panie? Brnę sama przez płatki śnieżnobiałej róży, Pokaż się proszę! Bo to się nam już nie powtórzy! Czy mam zawrócić? I już Cię nie spotkać? Nadzieja usycha, jakżesz jest wiotka! A z nią usycha me podniecenie, Zostaję sama. Na tej życia scenie... Już dalej nie biegnę. Ugrzęzłam w lepkim błocie, Już na nic nie liczę. Już … Po kłopocie. Edytowane 19 Lutego 2020 przez Lach Pustelnik poprawiono (wyświetl historię edycji) 2
Maja Cyman Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 @Lach Pustelnik to strasznie smutne dobrze że ja w błocie nie utknę i nigdy nie bede sama bo z Nim jestem tożsama 1
Marek.zak1 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Błota powstrzymały czołgi Guderiana ją też zatrzymały, zawsze będzie sama. 1
Maja Cyman Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 @Marek.zak1 @Marek.zak1 wspólczuję
iwonaroma Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Boże, Lachu, co Ty tu wypisujesz :) Biegę? :) A cóż to za czynność...:) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) @iwonaroma To nie ja! to Chochlik!! Ale już poprawiłem, dzięki i serducho:)) @Marek.zak1 O ile znowu się w swoim urojeniu nie zakocha ale co zrobić? wszak to panna płocha...? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mimo że z Nim to jednak ... toż+ sama...? mimo że z Nim to jednak ... toż+ sama...? mimo że z Nim to jednak ... toż+ sama...? Edytowane 19 Lutego 2020 przez Lach Pustelnik poprawiono (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 ja Cię przepraszam, sceny jak z Makbeta, ale z uśmiechniętym, duchem :) Fajnie, pozdrawiam. 1
Lach Pustelnik Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 @jan_komułzykant Dzięki. Za wniesienie, jak masz to w zwyczaju, dobrego ducha:). Również pozdrawiam.
Maja Cyman Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 @Lach Pustelnik nie sama tylko TAKA SAMA, -tożsama. Zdróweczko 1
Gość Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @Lach Pustelnik Za szybko biegła zakochanego w niej mężczyzny nie zauważyła o płatki śnieżnobiałej róży się potknęła jako pisząca wiersze singielka skończyła ;) Miłego dnia :)
Lach Pustelnik Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 Hm... to najstraszliwsza interpretacja, ale możliwa. Miłość jest wszelako ślepa...:) Dzięki i również miłego:)
Rekomendowane odpowiedzi