Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 młodość to fakt to nie złudzenie ona trwa i trwa ale do czasu po niej przychodzi poważny stan a ona tylko wspomnieniem młodość ulotna ale umie grać - jest ubrana w chwile które warto kraść jest koleżanką wartą lubienia nie wstydź się jej - ona jak maj
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kradnijmy tych chwil jak najwięcej... niech obrazy będą w nas na zawsze i łączmy je z obecnymi obrazami, które także potrafią upiększyć wiele chwil. Pozdrawiam. Edytowane 1 Lutego 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
złote serduszko Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 ach będę wracała do czasów gdy byłam młodsza ..... piękny utwór
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje Natko za czytanie oraz komentarz. Spokojnej nocy ci życzę Miło że zajrzałaś - dziękuje i pozdrawiam.
exit Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Dla mnie to banały. Bez urazy. Polecam skonfrontować się z tekstem piosenki zespołu cudowny czwartek pod tytułem "młodość" może Pan trochę inaczej spojrzy na ten temat.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czuje urazy - dla ciebie banały dla innych nie - ta kto pisanie działa. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi