Don_Kebabbo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ciesz się życiem (wstaw uśmieszek) I nie twierdol, że nie umiesz Nastaw budzik (piąta dziesięć) I rozkoszuj się kpiątuniem Jutro krócej niż zazwyczaj Tylko osiem, nie dwanaście Będzie można mieć coś z życia Będzie słońce świecić jaśniej Może nawet myśl kojąca Zacznie świstać w pustej pale Że nie można tak bez końca A najwyżej do usranej 5
violetta Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 a co chciałbyś robi w zamian ?
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) jeden wstaje o piątej drugi do piątej rzeźbi za frajer świątek piątek to normalnie jak reżmij ;) Pozdrawiam. Edytowane 1 Lutego 2020 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Natuskaa Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Piąta dziesięć co za szczęściarz... wstaje pół godziny później ode mnie (w mijającym tygodniu) i jeszcze narzeka :) sorki pociesza... Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Lubię Twoje cięte obserwacje i dobre przelewanie ich na "papier". "Pocieszanka" w punkt... :) Pozdrawiam. ps. każdy post edytuje, ot moje pisanie. Edytowane 1 Lutego 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podmiot liryczny może i chciałby inaczej, ale prąd, gaz, woda i inne opłatki... Nierzadko jeszcze taki jest finał Że i na starość emerytyra ;) No nie wiem. Proszę podmiotu lirycznego nie utożsamiać z autorem - ten wstaje jeszcze 10 minut później ;P Na szczęście tutaj nie jest (wiem, banał) Owa edycja limitowana ;) Pozdrawiam. 3
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 DLA CIEBIE wróciłbym na ten org... Bo widzisz - teraz to już tylko rynsztorg... :-((
Rekomendowane odpowiedzi