Magdalena Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2020 rysy na drzewie kładą się mam nóż od ciebie 1
workingclass Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 pamiętam u babci przy drodze na lip pachnących korze wycinałem nim swoje inicjały
Magdalena Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja moją lipę chroniłam tej jednej nic bym nie zrobiła
workingclass Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Siedziałem w jej koronie sprawdź tam wysoko między gałęziami po południowej stronie
Magdalena Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc siedziałeś jej na głowie oj chłopcze przepędziły Cię tam kury, straszne rude... no powiedz...
workingclass Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 to nie kury, o Pani To byli miejscowi chuligani Grochalami przez nas zwani oni nas ganiali a myśmy uciekali Jakoś, dzięki "Kobiecej perspektywie" :) trochę wspomnień z dzieciństwa. Dziękuję pozdrawiam
Magdalena Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo, miło mi, cześć
bazyl_prost Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 @Magdalena czasy noszenia mieczy lepiej jak są zamierzchłe
Magdalena Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może znam jakiegoś Mieczysława ale o mieczu nic nie pisałam
Rekomendowane odpowiedzi