Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muzyka - org.fm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @m1234 a ja jestem ciekawa co Ci chodziło po głowie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czasem może to być ryzykowny manewr, no, ale .......:)) Dziękuję i pozdrawiam:)
    • Nie chciałaś mnie Zaślepił cię jego przepychu blask A kiedy kopnął cię w (...) Ty chciałaś wrócić do mych łask. Ale wybacz mi Nie jestem twoim popychadłem Wbrew temu, co twierdzisz Nie jestem pustym dziwadłem. Jaka księżniczka, taki rycerz Widać musiałaś doświadczyć Tego, co zwiemy „upokorzeniem”, To dla ciebie nowe doświadczenie. Ja już nie chcę być tłamszony Przez ciebie ani przez żadną inną Nie igraj więc z miłością, Nie wmawiaj mi żeś niewinna. Prawdą jest, że mam trochę pogiętą zbroję Przez perturbacje życiowe, lecz Pod nią bije moje serce gorące Lecz nie ma w nim miejsca dla ciebie. Warszawa, 04.04.25  
    • @Rafael Marius emocje zdradzają naszą "prawdziwość" autentyczność.    @aff  Masz rację, "zwiedzać" w kontekście szlaków może brzmieć nieco nietypowo. Chodziło mi o to, że on nie tylko przechodził szlakami, ale aktywnie je eksplorował, zwracając uwagę na otoczenie i doświadczając ich w pełni. Jednak w nierzeczywistym świecie i czasie – jego podróż to palec na mapie. Samotność, dzięki fantazji, miała go uczynić kimś wyjątkowym. Kłamał w barze.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@violetta tak jest poprawnie
    • @Sylwester_Lasota Śmiało używam wielokropka, jednak zawsze stawiam tylko trzy kropki, głównie chodziło mi o to. O jakąś taką manierę.........., która......... wygląda jak....... puste miejsce w ankietach, to naprawdę zdradza młode, niewprawne pióro. Oczywiście, jeśli komuś to pasuje, to przecież strzelać nie będę :)   Dobrego, spokojnego wieczoru :)    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...