Mirosław_Serocki Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Są kobiety, które pachną lasem. Ten las Nazywa się Bory Tucholskie dlaczego? Mazurskie Knieje pachną piękniej, soczyściej bez głębi, zwykłe zdania rozmowa sam za sobą Bruno Jasieński zmartwychwstań!
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 No to już mamy jeden wers więcej. Co dalej?
czarna Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mazurskie Knieje pachną piękniej, soczyściej ;)
Michał_Zawadowski Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówiąc prawdę pytałem dlaczego akurat Bory Tucholskie:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówiąc prawdę pytałem dlaczego akurat Bory Tucholskie:) Mówiąc prawdę, to nie mam pojęcia. Nazwa jest taka swojska. A twór się rozwija.
Lisa Wonderful Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Bez głębi, zwykłe zdania. Rozmowa sam za sobą. Bruno Jasieński, zmartwychwstań!
Mirosław_Serocki Opublikowano 11 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sami to tworzycie, więc siebie krytykujecie.
Rekomendowane odpowiedzi