urgonnaluvme Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 kocham cię nie tylko w letnie wieczory ale też i w burzę nie tylko gdy jesteś szczęśliwy ale też kiedy jesteś załamany pragnę cię nie tylko kiedy świetnie wyglądasz ale też w te gorsze dni nie tylko gdy mnie rozśmieszasz ale też kiedy mnie denerwujesz potrzebuję cię nie tylko kiedy płaczę ale też w najlepsze dni nie tylko gdy jesteś czuły ale też kiedy jesteś oziębły chcę cię nie tylko kiedy żyjemy w zgodzie ale też w czasie kłótni i po kłótni nie tylko kiedy leżymy w objęciach ale też gdy odwracamy się do siebie plecami kocham cię bez względu na wszystko na dobre i na złe 1
Gość umbra palona Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 @urgonnaluvme "na dobre i na złe" odcinek 557 :) Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ładnie napisane, ale w miłość "bez względu na wszystko" to nie wierzę. Tak matka kochać może syna, ale faceta już niekoniecznie.
Rekomendowane odpowiedzi