Gość Przemyslaw Prus Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) poezja jest zawsze młoda nie starzeje się nie ona sama tylko język poezja jest jak instant zupka większość wyparowuje została esencja smaku poezja łaknie hołubi gardzi krzyczy karmi przenika upaja unosi przytłacza wielbi prowokuje ... czasem przeklina karci poniewiera męczy torturuje zabija ... Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Przemyslaw Prus (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 @Przemyslaw Prus prawie jak kobieta :-) zwlaszcza ta mafii :-),
Lahaj Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hołubi mi brakuje: porzuca pzdr
Gość Przemyslaw Prus Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) @Lahaj te hołubi poprawiłem od razu ale mi nie zapisało :/ @Ulk oczywiście stąd niedopowiedzenia jeszcze z 40 się znajdzie ;) @Gosława na tych z mafii się nie znam :) Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Przemyslaw Prus (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Podoba się. Najlepszy początek tekstu, wyliczanka trochę przewidywalna ale też spoko.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Spoko, ten mi się podoba.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jak dla mnie za dużo entera w wyliczance
iwonaroma Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Fajny początek ale po tej wyliczance też powinno być wg mnie jakieś podsumowanie np. W zdaniu: 'na końcu zabija' ale nie wiem, czy to wszystko prawda :)
Gość Przemyslaw Prus Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) @iwonaroma @eM_Ka @Jan Paweł D. (Krakelura) @Paweł Artomiuk taki już mój piśmienny los albo wyliczanka albo przegadanka ;) Dzięki za komentarz All. @eM_Ka wybrałem na szybko 17 przymiotów poezji nie tylko to moja ulubiona liczba pierwsza bo i "1" i "7" ale ich suma daje "8" którą to wystarczy rozciągnąć trochę jak żelkę i kopnąć by się przewróciła na bok by uzyskać ♾ Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Przemyslaw Prus (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi