Mateusz Matusiak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 pada ostry deszcz światła w oknach wieżowców smugi na szybach
Patryk_Nikodem Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No proszę hehe :) Długo piszesz ?? pozdrawiam. ps. a haiku fajne :D
StukPuk Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 okna i szyby w dwóch różnych obrazach, nie pasi mnie to braciak Pozdrawiam Iga
Bleblin Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Igo, "nie pasi mnie to braciak" kupuję. Reszty - nie
tygrys_pietrek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 dobry klimat a to podstawa. wkoncu haiku to nie jest jakas deta sztuka dla sztuki. ja bym moze napisal w pierwszym wersie: "miasto w deszczu" ale naprawde jest ok. pietrek
Mateusz Matusiak Opublikowano 1 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie pisze od dawna (właściwie to moje pierwsze haiku) i jestem jeszcze kiepski w te klocki, ale w opracowaniu mam nowe haiku a "StukPuk" to moja siostra
StukPuk Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie musiałeś tego robić braciak ;/
Rekomendowane odpowiedzi