Nata_Kruk Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tetu.... już nawet nie mam jak poprawić kolejnej literówki. Niech sobie Nata .. pieje..:)) Calluna... ślę uśmiech za wybranie fragm. i czytanie w ogóle. Valerio... dziękuję za.. ciekawie. To prawda, nie wszystko uszczęśliwia. light... no to super, że super... :) Iwonarama... miło, że zaszłaś, dziękuję za dobre słówko. Deonix... dziękuję za czytanie i cichutką obecność. Wszystkim, ślę pozdrowienie.
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 Bardzo dobry wiersz. Robi wrażenie. Ja nie mam uczulenia na reklamy, może dlatego, że nie jestem na nie podatna. Nie lubię tylko nachalstwa i przysyłania mi spamu albo dzwonienia przez call center o wszystkich porach dnia i nocy - nachalstwo mnie mierzi, tak. Ale same reklamy w tv, w kinie czy na bilbordzie nie przeszkadzają mi, a nawet niektóre zwyczajnie podobają mi się, szczególnie te zrobione z poczuciem humoru albo wyjątkowo gustowne. Natomiast zderzenie reklam propagujących high life z nędzą niektórych ludzi to rzeczywiście jest dość koszmarne zestawienie. Zwłaszcza reklam bożonarodzeniowych z losem osób, których nie stać na dostatnie święta. I myślę, że to właśnie miałaś na myśli.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Oxyvio... jesteś chyba jedną z nielicznych osób, które nie mają uczulenia na reklamy. Wyjątek, te o.. żubrze.. są sympatyczne.. bo tam zawsze zwierzątka, las itp.. czyli natura... :) a to kocham. Bilbordy są o tyle lepsze, że nie 'krzyczą', nie 'wrzeszczą', no... może powierzchnią, co też irytuje. Wierzę, że poza wtrętem o reklamach, dostrzegłaś też inne drobiazgi... :) Dziękuję za wizytę. Hej... Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Coś jak samotność w Święta. Zagęszczenie obrazów i symboli sprawia, że czytając rozgarniam wyrazy jak pl wodę. Z pozdrowieniem
Nata_Kruk Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) ... rozgarniasz wyrazy.?... : ) a niech... Czarku... dziękuję za wizytę i pozdrawiam także. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi