Gerber Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Po tamtej stronie oczu topniejący lód w szklance tworzy nową rzeczywistość pomiędzy spojrzeniem a widokiem grunt przykleja się do butów zostawiając trwałe ślady pociągnięcie pędzla nadaje plamom konkretny wyraz ze szklanki wydobywa się pragnienie 2
Gość Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Bardzo klimatyczny wiersz Słucham właśnie Dyjaka Szorstkość przekazu idealnie współgrałaby z Jego głosem
Gerber Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Dzięki za komentarz, co do Dyjaka, to parę lat temu byłem na jego koncercie, przyjechał do mojego miasteczka i pękł mu wrzód, twardziel z niego dośpiewał do końca, po czym udał się na izbę przyjęć.
Gość Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 @Gerber :-) tak wiem że twardziel :-) jest piekielnie zdolny :-) i ten żwir w głosie :-) Lubię człowieka :-)
Gerber Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 No żwir w głosie to on ma.
Gość Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 @Gerber ale to jeszcze nic Czyżykiewicz to dopiero jest gość No cud miód malina :-) Dobra zmykam "zboczyłam"z głównego tematu :-),
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam - ciekawy wiersz - zmusza do zamyślenia czyli nie jest źle. Ciepełka życzę.
złote serduszko Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 ten tytuł powinien brzmieć trzecie oko
Gerber Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Dzięki za komentarze, ten tytuł najpierw miał brzmieć Powidoki, bo napisałem tekst po obejrzeniu filmu o tym samym tytule, ale było by to zbyt oczywiste.
Rekomendowane odpowiedzi