Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Mówi wszystko mój ostatni stosunek do Panów określonego typu -ję siebie ja ja nie bywa najedzone id -ę po nowe a co tak się jest tak się mnie zrobiło Edytowane 11 Listopada 2019 przez Magdalena błąd (wyświetl historię edycji)
Gerber Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Ach te nieokreślone id, burzy, buntuje się, stawia nowe.
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj nowy człowieku
AnDante Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Hm, czy Ty jeszcze jesteś kobietą, cóż, kiedy problem stawiasz tu taki, to wnosząc z tekstu zamieszczonego myślę, że rodzaj bardziej nijaki ;))) Edytowane 11 Listopada 2019 przez AnDante (wyświetl historię edycji) 1
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielki smutek nie tyle twoje słowo wzbudziło co uśmiech konkretny i brew lekko zdziwiło pozdrawiam
Paweł Artomiuk Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) "ję siebie ja ja nie bywa najedzone id -ę po nowe a co tak się jest" zupełnie nie wiem o co w tym chodzi. "Wszytko" - wszystko Edytowane 11 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie szkodzi. A wszytko poprawiłem, dziękuję.
Paweł Artomiuk Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Nie lubię rebusów ale ten chyba rozwiązałem Ję [A NIE JE?? )] siebie ja ja nie bywa najedzone id -ę po nowe a co tak się jest" Jest id i idę - to akurat spoko Rozumiem że coś zmienia, jedno pożera drugie A nie lepiej powiedzieć wprost co się stało?
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A typu i typuję?
Paweł Artomiuk Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Tak, zmylilo mnie najedzone
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A widzisz kolego.
AnDante Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wprost coś napisać? Wszak to poezja, wprost napisane - czysta herezja, niechaj czytelnik kark na tym zgina. jak nie zrozumie - to jego wina.! 2
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A widzisz drogi w drodze kolego nie o to chodzi by zmylić dobrego albo daleko i giętko błądzić Ale by słowem samego siebie ochronić 1
AnDante Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słowem się chronić raczej nie zdołasz, uśmiech lub wojnę może wywołać, a zwłaszcza wojnę, bo własnie od słowa każda się wojna zaczyna nowa. Lecz niech spokojnie serce Ci tyka, u mnie jest więcej słów satyryka :))) 1
Magdalena Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem Panie a jednak Helena zawsze zaczyna choć często jest niema z tej racji musi być opis że miała takie to a takie uroki i nie ma dziwów i nie ma krzyków jest tyko sława i picie z kielichów 1
Rekomendowane odpowiedzi