Marek.zak1 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 A jest przystojny i miły, wszystkie go już polubiły, B jest mądry szalenie dziewczyny mają to w cenie, C jest groźny i silny, niekoniecznie stabilny. Czy wiecie, jak my to mamy i w którym się zakochamy? Zainspirowane "Kilkoma słowami o gwałtowności" Gosławy 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, B, C - to super człowiek, no C odstaje cokolwiek, stworzyć zatem jest konieczne D - wolnego jak powietrze. Pozdr, Marku. J. 1
Czarek Płatak Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Najlepiej to chyba taka fuzja ABC ;)
Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ideałów nie ma i pytanie, co / który kręci dziewczyny najbardziej:)
WarszawiAnka Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Dla mnie: od A do Z. :) Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Ha, ha nie będę odpowiadał za dziewczyny, ale chętnie poczytam, którego wybiorą.
Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tez jestem ciekawy, ale one się wykręcają:)
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Ha, ha nie będę odpowiadał za dziewczyny, ale chętnie poczytam, którego wybiorą. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja sugerowałbym A, ale niech panie się wypowiedzą.
WarszawiAnka Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 @Marek.zak1 : Dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi