Kalista_Zachary Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 4 września pierwszy raz Cię ujrzałam już zaczynały żółknąć pierwsze liście w słoneczny dzień może i coś przeczuwałam gdy szłam w sukience jakby uroczyście dziewięć tygodni jak dni dziewięć minęło niczym nowenna do świętych zmarłych gdy zobaczyłam Cię po raz pierwszy raz pierwszy było razem ostatnim może Bóg miał plan taki dla Ciebie - w dniu Twoich imienin zrobić Ci prezent Ida (*) 4.09.2012. Edytowane 4 Listopada 2019 przez Kalista_Zachary (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Takie teksty trudno komentować. Właściwie nie powinno się tego robić. O treści się nie wypowiem, ale takie małe wskazówki na przyszłość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaimki z małej litery, dalej powtórzenia, rymy (zwłaszcza taka sama forma) do przemyślenia. Pozdrawiam. 1
tetu Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 @Kot, ja nie napisałam że to jest nie na miejscu (nie wszystkie powtórzenia są złe) do przemyślenia jest wytłuszczony fragment. Podkreśliłam to dlatego, iż uważam, że przy małej przebudowie można by to ugryźć ciut inaczej (ale nie jest to konieczne akurat w tym miejscu) to po pierwsze, po drugie chcę żeby autor ogólnie spojrzał na bliskość powtórzeń i w przyszłości tego unikał.
Rekomendowane odpowiedzi