teraa Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 doszły do mnie wieści po białym szumie było pierdolnięcie jakiś walijczyk zagrał riff swojego życia uruchomił serce, bit pod zimną falę i zapach ozonu po tym morzu łez pływają łajby i kutry płetwale, o których pisał gość który strzelił sobie w łeb. melodie waleni to większość post rockowych płyt a czytałem książki, w których marynarzy kochano mam świat, w którym wymyślono już wszystko ze zwłok nie buduje się już drabin do zdobywania zamków świat bez abordaży bez mieczy bez tarcz bez aury 5
Gość Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Czas na "Starego Człowieka i morze" Skojarzenie oczywiste no i ta samotność , walka z samym sobą
Paweł Artomiuk Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) poza "morzem łez" bardzo mi się podoba (choć w sumie tu nawet pasuje) Pzdr. Edytowane 31 Października 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 już już- nieco wadzi to powtórzenie, może po prostu: wymyślono wszystko
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Witaj - podoba się i już...nie nudzę. Pozd.
teraa Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 @Waldemar_Talar_Talar powrót na stare śmieci.
jan_komułzykant Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 tych "bez" jest dużo więcej, jednym z tym dobrze innym mniej. Podoba mi się. Pozdrawiam. jan_ko 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @teraa Dobry wiersz.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 @jan_komułzykant Oczywiście Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi