iwonaroma Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja !!! ale jaja :) ;)
jan_komułzykant Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 chyba jakiś niemiecki film oglądałaś ;))) Tylko tam szło "ja gut" i na pewno nie o jagody chodziło :D 3
iwonaroma Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku :) masz niewłaściwe skojarzenia... ;)
beta_b Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Małe dzieci mówią: ja ja. Nie wiem czy to wyczerpuje temat. Zdrowy egoizm jest niezbędny do zdrowia. Tym razem skrót myślowy do mnie nie przemawia. Pozdrawiam, bb
iwonaroma Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieci mówią 'ja' tak jak to mówił np. Budda. Trzeba mówić 'ja' by coś przekazać. I fakt, trzeba mieć zdrowy egoizm w tym świecie. Ale bywają egoizmy niezdrowe. I nawet jest ich większość. Jak odróżnić, to każdy musi się sam z tym uporać. Lepiej wg mnie pomaga w tym słuch niż wzrok (te fałszywe tony...). Przyjmuję na klatę nie przemawianie :) również pozdrawiam Edytowane 24 Października 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) aha, Pani w szkole też tak mówiła - brawo Ty ;)))
Astro Maestro Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 trzeba napewno lubic siebie ale nie byc samo lubnym , to raczej smutne i samotne lubic siebie sam ego, samego czyli tylko siebie .
iwonaroma Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) @Wieszcz Doslowny Właściwie to zanalizowałeś :)
8fun Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś przerobił, Twój tekst na poezję konkretną, to jest chamstwo! ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Listopada 2019 przez 8fun (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś przerobił, tylko kto... ;) To tak bliżej Wielkiej Nocy? :)
8fun Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanisław Dróżdż. Pozdro. Edytowane 7 Listopada 2019 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi