teraa Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) złemisięśnią, a dzisiaj spałem dobrze wstałem o godzinie karmienia kur ja jestem pokarmem ćmy zlizuje ze mnie łzy pojęcie domu to pisanie palcem po wodzie szukam go na podłodze, u rodziców u babci, na wynajmach i przytułkach w książkach i płytach. a zaraz za nosowską spytam, gdzie to jest gdzie to się kurwa podziało Edytowane 19 Października 2019 przez teraa (wyświetl historię edycji) 1
Paweł Artomiuk Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) W ostatnim wersie dałbym "gdzie to się kurwa podziało". Puść sobie czasem coś weselszego ;-) Pzdr. Edytowane 19 Października 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
teraa Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 faktycznie niepotrzebnie zmieniałem w chmurze. nie słucham wesołej muzyki pozdro
iwonaroma Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Pojęcie domu...fajnie (o ile to słowo może tu być użyte) to opisałeś, te brak. Ta kropka w tytule może zbędna? Potem w tekście też można by zamienić ją na przecinek (przed a) wówczas byłoby płynnej.
teraa Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) kropki zostają. są od lat i na lata będą. Edytowane 20 Października 2019 przez teraa (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi