Marek.zak1 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Tysiąc zgłoszeń na Tinderze, ja do dzisiaj w to nie wierzę. Bardzo mnie to wciąż pokrzepia, tylu chce mnie dziś przelecieć. Przecież tylko pokazałam małą cząstkę mego ciała, a tu takie poruszenie. Czuję w sieci podniecenie singli, wdowców i żonatych. Jestem ekstra, co wy na to? Pewnie teraz zazdrościcie, jakie to mam fajne życie. On się musi napracować, inwestować, proponować, a ja nóżkę na Tinderze i chcą wszyscy. Wciąż nie wierzę:). Edytowane 15 Października 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 6
Natuskaa Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Czasami brakuje mi tutaj takiej ikonki jaka jest na fb, mianowicie "haha". Pozdrawiam 3
Marek.zak1 Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest domyślna:).
Czarek Płatak Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 A jak wstawiła fake zdjęcie? Ale zgadzam się, że mają łatwiej. Przynajmniej tak mi się zdaje. Ja w ogóle bym tak nie umiał. Z tym tinderem w sensie..
Marek.zak1 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Historia autentyczna, opisana przez uczestniczkę, przeze mnie zwierszowana:)
Czarek Płatak Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zatem facet też powinien tylko kawałek siebie? Zostawić miejsce wyobraźni. Jak przynętę ;)
Marek.zak1 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno to tak działa tylko u babek. Prawie tysiąc zgłoszeń na kawałek nogi. Czytalem, że w Polsce największe powodzenie mają Murzyni. To pewnie kwestia małej podaży:) Edytowane 17 Października 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) @Marek.zak1 "Odlotu" nie znalazłem, może przeoczyłem, ale odkopałem To. Myślę, że trendy opisane w utworze są coraz bardziej wzrastające. niestety. Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłem gdzieś o tej nóżce i opisałem, autentyk:)
Rekomendowane odpowiedzi