Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) mam duży problem ktoś mi w spadku podrzucił marzenia cóż z nimi począć nie spełnię ich przecież cholera wie co za nimi się kryje może ktoś komuś chce dokuczyć wyśmiać albo nauczyć kłamać a może zechce tęczę zbudować namalować echo dogonić wiatr a ja biedny żuczek tylko wiersze umiem pisać więc nici z tego chyba że ktoś z was moi najdrożsi za uśmiech zechce je odkupić Edytowane 14 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
iwonaroma Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 cha cha :) ja nie ;) bardzo pomysłowo no i problematyczne ...przyjmować cudze marzenia/problemy?... czy też nie...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @iwonaroma - witam - miło cię widzieć - dziękuje za czytanie komentarz oraz głosik jest słodki.. Miłego wieczoru życzę.
Iwa-Iwa Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 Marzenia? w spadku? fajnie ja swoje prawie wszystkie spełniłam pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @Dag - dziękuje ślicznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @Iwa-Iwa - witaj Iwonko - miło że zajrzałaś - cieszy mnie że twoje marzenia się spełniają oby tak dalej. Udanego wieczoru ci życzę.
Saint Germaine Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 Tych których nie da się zrealizować można spróbować je spełnić pisząc. :-) pozdr
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 @Saint Germaine - witam - dzięki za przeczytanie - fakt można spróbować długopisem je spełnić... Pozd.
Oxyvia Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Ha ha ha! Marzeń nie da się sprzedać ani kupić. Można je spełnić lub nie, można spełniać własne lub cudze marzenia, ale sprzedać nie można. :) Fajny wiersz, daje do myślenia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ale wiersz jest przekorny i próbuje je sprzedać...ha ...ha... Miło że zajrzałaś - serdecznie dziękuje. Ciepełko jest więc uśmiechu życzę. Edytowane 14 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Ast Voldur Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Odpłynąłem - pozamiatane:)Tylko mam jeszcze jedno pytanko.Czy tęcze w rozumieniu - więcej niż jedna, czy tęczę.Bo gdyby chodziło o to drugie potrzebna jest korekta.Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za wszystko - o jedną chodzi o jedną. Pozd.
Ast Voldur Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 No to jest potrzebna edycja:)(patrz.wiersz).
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już jest o/k.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 @Silver - dziękuje. 1
Rekomendowane odpowiedzi