Oxyvia Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 @Alicja_Wysocka Piękny wiersz o lękach wynikających z samotności (jak rozumiem). Życzę Peelce, żeby ktoś te lęki rozwiał raz na zawsze.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 @Oxyvia Asiu, dziękuję, miło, że zajrzałaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Królowo: sam wdzięk w tych słoikach, nawet jeśli w zaprawie lękowej. bb
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 @beta_b Słodziaku Ty jeden :) Dzięki
Polman Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A moich słoikach jest jeszcze coś innego: zapasy na starość zamykam dobre chwile, dobre słowa w słoikach pamięci, potem odstawiam je na półki … może je ktoś kiedyś we swe dłonie weźmie, otworzy, razem ze mną chwilę znów pobędzie …
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 @Polman Dziękuję za komentarz i czytanie. Słusznie, słoiki są ze szkła, więc zawartość widoczna także dla zainteresowanych, pozdrawiam serdecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Uwielbiam wiersze wprowadzające czytelnika celowo w błąd na temat tego czego one dokładnie dotyczą, by na koniec stało się jasnym, że tyczyły czegoś zgoła innego niż się podejrzewało :) Edytowane 18 Października 2019 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 @Czarek Płatak Ciebie Czarku nie tak łatwo wyprowadzić w maliny. Dzięki, że dałeś się zobaczyć :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 @Marcin Krzysica dziękuję serdecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eee tam. Ja straszny naiwniak Ala jestem. W życiu na pewno. Lubię się u Ciebie pokazywać ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba poeci tak mają, unoszą się troszkę nad ziemią i bujają w obłokach, zatem uważaj na siebie :)
Czarek Płatak Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się jak mogę. No i mam też swoją Cerberkę, a może właściwsze byłoby porównanie z dłonią trzymającą za sznurek balonika mojego ducha :)
Nata_Kruk Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Zaczęłaś tak strachliwie, ale końcowe wersy mówią o czymś zupełnie innym i to jest miła niespodzianka, bo technicznie bardzo równo. Miłe czytanie. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 @Nata_Kruk dziękuję :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
złote serduszko Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 @Alicja_Wysocka bardzo poruszający utwór bardzo go lubię, pozytwny i te emocje pozdrawiawiam zk 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) @zuzia miło mi, dziękuję :) Edytowane 25 Listopada 2019 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi