Tomasz_Biela Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) dzwoni dzwonek w telefonie rozproszenie - trzask kamień w wodę syreny straży pożarnych i karetek wściekłe machają ogonami po drogach spacerują anioły z słuchawkami w uszach przebierając na youtube i facebook'u zmieniają nam ulubiony utwór na spotify - marsz weselny czy tam coś bardziej poważnego z klasyki muzyka na full zakłóceniabdusiskxbsgatsyzlsu setki powiadomień dzwony zestaw głośno-mówiący włącza się z opóźnieniem w kościołach na pogrzebach jesteśmy najważniejsi przygnieceni bukietami kwiatów na pierwszych stronach gazet chcieliśmy być śmierć ma włączony GPS bez problemu z zasięgiem no to What's up ? Edytowane 9 Października 2019 przez Tomasz_Biela (wyświetl historię edycji) 5
Deonix_ Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Nothing, nothing new :) Dobry wiersz :) Pytanko mam : Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. celowe, czy się omsknęło? Poza tym - moje klimaty, moje tematy, czytało się bardzo dobrze. Nie mam uwag. Nie chcę robić analizy, bo tekst może na tym stracić. Pozdrawiam, D. 1
beta_b Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Ostatnią zwrotkę zabieram do cytowania. Reszta też dobra, ale końcówka przypomina mi pewną historię miłosną, w której on odszedł a ona wrzuciła mu do trumny naładowaną komórkę, by mieć z nim kontakt. I miała. Kilka lat później zdecydowała się dołączyć. Pisałam o tym wiersze. Ale to już zupełnie inna historia. bb
Ast Voldur Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Smakowity kąsek.Bez nadużywania łacińskich sformułowań, turbosprężarek myśli czy innej czczej paplaniny.Z reguły stronię od współczesnej poezji ale to pożarłem jednym tchem.Ukłony:)Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Omsknęło się :). Dzięki za czas. Pozdrawiam t. Oj, nikt mnie jeszcze chyba nie cytował. Historia, którą przybliżasz, rodem z filmu. Dzięki za zatrzymanie. Pozdrawiam t. Dzięki. Nie stosuję łaciny u siebie itp. Itd. Pozdrawiam t.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Świetne te syreny zamiatające ogonami ulice! Jak i całość zresztą. Pozdrowiony!
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech będzie na wieki wieków ! czy innych wehikuł ;) dzięki Czarek. cieszę się, że mnie czytasz. Pozdrowienia t.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wehikuł, hehe Jak co lubię to czytam. Wiesz jak jest ;) 1
Maja Cyman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 @beta_b a bez komórki nie mialaby?
Maja Cyman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 @Tomasz_Biela trafiles w sedno. ŚWIAT do remontu.
Rekomendowane odpowiedzi