Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) co rano wstaje i lustra pytam o czym dziś wiersz napisać czy o tym jak słońce wschodzi czy o tym jak piękna jest burza a może o miłości dziecięcej którą niekochanie kaleczy o której mało świat mówi zwłaszcza ten już dorosły tak tak nie obrażajmy się ten wiersz jest tylko pretekstem do tego o czym wiersz napisać tak by niekochane było kochane Edytowane 1 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Saint Germaine Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar Często zdarza się że nadmiar owego kochania wychodzi jak to się mówi bokiem i wyrastają psychopaci. Oczywiście to skrajne ale obecnie kiedy patrzę na młodsze pokolenie ono wychowywane jest na kasie i ogłupiających procesorach. Jak ja wstaję to myślę o wypiciu kawy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar Waldku. Dużo jest tych wierszy o pisaniu wierszy, środkowa część najbardziej dla mnie. Ogólnie dobry początek dnia czy wieczoru z takim wierszem przy kawie I fajce. Dziecięca miłość wszystko szybko wybacza. Pozdrawiam t.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) @Saint Germaine - witaj - miło cię widzieć - ale ja myślę o takim prawdziwym kochaniu czystym szczerym nie na pokaz. Dzięki za komentarz. Pozd. @Tomasz_Biela - dzięki za przeczytanie - cieszy mnie że częściowo ale się spodobał. Za komentarz też dziękuje. Pozd. Edytowane 2 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Coś mi od razu zaczął w głowie grać Hey swojego Teksańskiego :) Miłego dnia!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 @Czarek Płatak - dzięki Cezary. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi