Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) we śnie mnie okradli zabrali wszystko dom marzenia dla nich było mało wrócili mówiąc że chcą więcej więc powiedziałem im odpierdolcie się nie mam już nic a twoje wiersze jeden z nich rzekł to co kurwa mać tak mnie to wkurzyło waliłem na oślep gdzie popadło gdy się ocknąłem było już pozamiatane trzy trupy więc głośno zawołałem wszystko wybaczę ale poezji nie Edytowane 28 Września 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Mnie wulgaryzmy nie przeszkadzają - to słowa jak każde inne, byle odpowiednio użyte :) tu pasują do sytuacji, rzeczywiście, można się nieźle wkurwić :) tylko ze względów powtórzeniowych zamieniłabym 'kurwa mać' na co insze, bo potem zaraz się 'wkurwiasz' :) albo 'wkurwilo' zamieniłabym może na wkurzyło? Spokojnego dzionka :) mimo wszystko ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 @iwonaroma - witaj - miło cię widzieć. Faktycznie masz rację więc poprawiam na wkurzyło. Dziękuje za zwrócenie uwagi komentarz i serduszko no i czytanie. Radosnego popołudnia ci życzę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 @Pi_ - witam - miło że zajrzałaś - odebrałaś po swojemu szanuje to. Pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 podobno przy roślinach nie wolno przeklinać, bo kiepsko rosną, przy dzieciach nie powinno się, chociaż rosną jak na drożdżach, przy rodzicach nie wypada, no chyba, że patologicznie uzasadnione to jest, to gdzie? Oczywiście, że w kulturalnym towarzystwie, w kinie, w teatrze, w literaturze. No. Pozdrawiam ;)
Marlett Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Witaj mnie po prostu wiersz rozbawił :))) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 @jan_komułzykant - witam - miło że jesteś. Mądre pytanie - gdzie wypada... Pozd. @Marlett - witaj - cieszy mnie twoje czytanie. A że rozbawił się nie dziwie przecież to moja ułańska fantazja... Uśmiechu życzę.
Don_Kebabbo Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Mnie na starcie skojarzyło się z "Łapy precz od poetów" Patryka Robachy, ale to tylko kwestia tytułu - w treści nie ma podobieństw. A co do treści - też bym się wkurwił (i to jak!), ale po czasie może bym i ochłonął, może i obśmiał: takiej wórczości ciuliki za chuj by nie ogarnęły ;) Pozdrawiam.
olga.praska Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Zupełnie mi się nie podoba. Uważam, że te wulgaryzmy tu kompletnie nie pasują i niczego nie podkreślają. Są po prostu tak, o. Ale to oczywiście subiektywna opinia :) Pozdrawiam Edytowane 28 Września 2019 przez olga.praska (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 @Don_Kebabbo - witam - fajnie że zajrzałeś - dzięki . Pozd. @olga.praska - witaj twoje prawo tak komentować. A za czytanie i tak dziękuje. Spokojnej nocy życzę.
Rekomendowane odpowiedzi