Luthien_Alcarin Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 zachlapana atramentem biedronka słów wielkich boje się jak ciszy -gestem rozciągaj rzęsy patrz jak źdźbła włosów rosną prostopadle do słońca w dotyku zamknij głos heroicznie pozwól być boża krówką
pan_ktotam Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wrócę może później... ale naprawdę dobre wrażenie pozostawił we mnie fragm.: "patrz jak źdźbła włosów rosną prostopadle do słońca w dotyku zamknij głos heroicznie pozwól być boża krówką" czyli większość tego stworzonka emocjonalnego... /ktotam p.s. na żywo komentując: +
Tdk crew Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Początek jest o wiele gorszy od reszty czekam na poprawke!! Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 "słów wielkich boje się jak ciszy -gestem rozciągaj rzęsy" - to do mnie przemawia! Piękne. Początkowe wersy bym wyrzuciła. Cmok, Cat
Kasia_Szymańska Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Konfrontując z "Satyrą na bożą krówkę" Gałczyńskiego, peel prosi o bycie bożą krówką, jako że natchnieniem czy "ohydą"? ;)
Luthien_Alcarin Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 no dobra początek jest naiwny i wtórny (ewentualnie beznadziejny), ale stanowi nawiązanie do tytułu i całościowej interpretacji (niebzyt skaplikowana metaforyka ale zawsze jakas i zaburzac mi jej nie wolno)-wiec zamiast wyrzucać prosiłabym o sugestie do zmiany, coś konkretnego ... Dzięki za wsyztskie komentarze Pozdrawiam Agata
Witold Marek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Mikroświaty i miniczułość, agorafobia - "słów wielkich /boje się jak ciszy", introwertyzm jak przenicowanie się na drugą stronę synaps, czytam i czytam i wsmakowuję się coraz chętniej, choć to wiersz z okruszków włąściwie... :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 hmm.... okruszki zjednego chleba:)-mogę za to poświadczyć Pozdrawiam Agata
Amras_Elensar Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ciekawey wiersz. Od poczatk udo konca. Pierwsze dwa wersy są dobrym naprowadzeniem pozwalajacym bezproblemowo zinterpretowac wiersz. Swietna pionta. Taka ironiczna prośba Pozdrawiam pomarańczowo
Mea Liberta Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 druga strfa trochę mi nie leży, reszta jest świetna:) bardzo mi się podoba:) no to frrr po kawałek chleba;) pozdr. (jedna zaległość za mną;))
Rekomendowane odpowiedzi