WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Marek.zak1 : Dziękuję. :)
beta_b Opublikowano 7 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki nie wiem, w dziecinstwie jadłam co w rękę wpadło, agrest zza ogrodzia był już publiczny, bo na chodnik zwisał. to mam nałogowo, podobno jednak warto czasem troche się otworzyć, ściskam dobra piosenka, dobre słowa, oby takich więcej tyle jest otyłych osób, zażerają święty spokój Przetrwanie i przynależność. Byly mąż wpadl na boku, nie było co zbierać. Z perspektywy czasu dostałam prezent od losu. Wszystkim ciepło dziękuję za komenty, tekst potraktujmy nieco prowokacyjnie. Rzecz jasna: każdy pilnuje swoich interesów i ich wyznawcą jest. A reszta płynie. bb Układy nieparalelne generują nadmierne koszty - to raczej pomysł jak się zajechać. 1
beta_b Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, błąd. Miałam olać ale męczy. Młodzież się naczyta i zostanie. Co do poglądów to niech każdy przy swoich zostanie, bo wymagałoby to przewartościowania, a nie mam misji zbawiania świata. Miło zuziu, że byłaś. bb
beta_b Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 @jan_komułzykant Nie nachyliłam się wystarczająco w zabieganiu nad Twoim komentarzem, a żałuję. Gdyby miłość panowała i wolność, nie byłoby stęsknionych kochanków. Tak, jest w tym smutek. Zrozumiałaś, a komentarz to mostek, do innego świata. Dziękuję. bb
beta_b Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olgo, może nam cudów brakuje, takich od serca: miłości. poznać smak bólu i złości jest łatwo - ale nie namiętności. Daleko mi od poradnictwa wiem że sìę w życiu tak zdarza była tak ślepa wśród zadań w bezruchu szukałam peelce lekarza. Dzięki za lekturę, bb
violetta Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 nad końcówką się zatrzymałam, refleksyjny, fajny.
beta_b Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Valerio, środek chaotyczny, bo sam temat mam nieuporządkowany, ale jeśli coś zatrzymało (nie etyka społeczna) to się cieszę. Ziarno zasiane. Pozdrawiam, bb
Gość Franek K Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Tak się zastanawiam, czy oni chcą naprawdę wierzyć w to, że się uda. Ostatnia strofa jakby temu przeczy. A może się mylę? Pzdr.FK.
beta_b Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. porozrywane serca chcą wierzyć że się uda nie zaspokoi głodu ich kradzionego świata Chcą wierzyć, że ktoś nasyci ich głód miłości, bo niby wszystko gra - a nie gra. Bez tej wiary można umrzeć. Powiązani relacjami, skrępowani odpowiedzialnością, bez szans na zgodę i poukładanie. Co nie zrobią, krzywdzą ludzi, w ich mniemaniu, bez szans na spełnienie. A bo mało takich? Powiem - bardzo wielu.
Gość Franek K Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko się zgadza, tylko czy oni pragną uczucia, czy raczej miłości fizycznej? Tak mi się to układa...
beta_b Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 @Franek K Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wg mnie bliskości, to może być spójnik.
Rekomendowane odpowiedzi