Polman Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 my ojcowie teraźniejszych czasów na zew który wzbierać w nas zaczyna byśmy zbrojni w ostrza naszych rymów wołali czym nam Bóg honor ojczyzna szukamy rymów do polityk polityka i kalamy w nas ducha biorąc je z nocnika ale wierzę iż doczekam tu jeszcze takich czasów kiedy napiszę o twych piersiach w nowiu o ich nienagannym szyku i mistrzowskim kroju kiedy napiszę o drogach do tych zdrojów którymi w zakamarkach twego i mojego ciała szukaliśmy naszej miłości, ciepła i spokoju ale wierzę iż doczekam tu jeszcze takich czasów kiedy obudzę się kiedyś w naszym polskim kantonie gdzie nie będzie powszechną potrzebą nam wiedzieć czy panem w nim prezydent premier ktoś w koronie a nawet malec będzie mógł nam tu wnet powiedzieć ile ostatnio nasz król Roger Federer zaserwował asów I JESZCZE TYLKO PAŹDZIERNIKOWA NIEDZIELA!
Marek.zak1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tak jest, to był wyjątkowy dzień, a Magda, po wielu przegranych, niemal już wygranych meczach, teraz wygrywała wszystkie bardzo wyrównane mecze. Mam nadzieję, że ten wielki wysiłek (ML grała eliminacje w Bronxie) nie wpłynie na ich formę w US Open, bo wszyscy najlepsi odpuścili Winston i Bronx. Trzymajmy kciuki:).
Polman Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @jan122 tobardzomiłe ;-)
jan122 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 I nawzajem. Dla mnie jest niezwykle zastanawiające, że emocje, np. związane z patriotyzmem. mogą prowadzić do wniosków politycznych, gdy mogłyby po prostu być tylko elementem sportowej gry. Bo zazwyczaj wolałbym, żeby własnie do sportowej gry były ograniczone. Jeden Connolly czy inny Okrzeja wiosny nie czyni.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witam serdecznie - jestem bardzo za wierszem. Kibicowałem Fibakowi kibicowałem Radwańskiej Magdzie Świątek Kubotowi itp. także Hurkaczowi Uwielbia oglądać tenis ziemny - bo nigdy nie wiadomo kto wygra - jest to tak zwana królewska gra.. pozd.
Polman Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar Gem, set, mecz ;-) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi