Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) podczas letniej nocy grając na pianiniemiło się uśmiecha czym skrawekksiężyca do pełni prowokujepodczas letniej nocy grając na gitarzesłodko się uśmiechając smutne sny barwą upiększapodczas letniej nocy na harfie grającboskim uśmiechem echo dowspólnej zabawy zaprasza Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Czarek Płatak Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Podoba mi się to co tu opowiadasz. Ma klimat, tylko te -ała, -ała, coś bym z nimi zrobił. Pozdrawiam
duszka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wiele jest tych "ała" końcówek, ale powodują one z drugiej strony płynność i śpiewność wyrazu, co pasuje do tematu wiersza... Mnie tez podoba się jego klimat, jest cichy, delikatny, kojący. Pozdrawiam, Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - słusznie radzisz - zmieniłem coś niecoś i faktycznie jest lepiej - dzięki za wszystko Cezary. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć - miła duszko jednak zmieniłem owe końcówki - mam nadzieje że nie popsułem idei wiersza. Dziękuje ślicznie. Wieczoru pełnego gwiazd życzę. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja będe go sobie czytała po prostu w pierwszej wersji - jest jako pełny cytat w moim pierwszym komentarzu i mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu :) I Tobie pieknego wieczoru, Waldemarze.
Rekomendowane odpowiedzi