Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 dorwałem się życia myślałem e tam jakoś to będzie żyłem pełnią kochałem burze tęcze zaćmienia słońca echo wiatr oraz mgłę dziś też je kocham nic a nic mniej a może więcej serce wie dorwałem się życia i tego nie żałuje ono dla mnie bratem jest 2
duszka Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piękne, pełne życia i serca! Bo życie bez serca to pół życia, albo mniej. Aż mi się jasniej i radośniej na duszy zrobiło. Dziękuję, Waldemarze :)
Czarek Płatak Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Czasami też tak mam, a czasami nie... Ale tak już ze mną jest. Na zdrowie Waldku!
Alexandra O. Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 @Waldemar_Talar_Talar Tak trwaj. Pozdrawiam serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - cieszy mnie toi co napisałaś Duszko. Miło mi się zrobiło - dziękuje uśmiechem. Udanego popołudnia życzę. Witaj - jakieś przerwy muszą być Czarku. Dzięki że zajrzałeś. Trzymaj się dobrego - pozd. Dziękuje ślicznie Alexandro - życzę samych miłych chwil. 1
Rekomendowane odpowiedzi