Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haha, a zatem lubię życie, Pi i lubię Pi ;)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja odpozdrawiam z uśmiechem ;)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 @Alicja_Wysocka, @Marcin Krzysica, @Liryk, @Gaźnik Dziękuję za waszą cichą aprobatę :)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję beta :)
ania mila milewska Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny wiersz:) dziękuje !
Czarek Płatak Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemiło mi. To ja dziękuję :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Odwrócony świat... odwrócenie wartości. Ech... w końcu dojdzie do tego, że rzeczywiście człowiek zrobi dziurę w niebie, odwróci obraz i wskoczy do zupełnie innego świata. Takiego dziwnego świata przeciwieństw, gdzie niebo jest odchłanią... Tylko czym wtedy będzie piekło...? Edytowane 9 Lipca 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będzie ziemią, a może już jest? Dzięki ;)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm... ciekawy temat. :-) Silwuple :-)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 @Maria_M Dziękuję za serce ;) Przepraszam za zwłokę. Dopierom zauważył :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 I myk, do obserwowanych. Nie wiem jeszcze co to daje ale spoko ;-)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba jakieś info przy kolejnych publikacjach, też nie bardzo to ogarniam. Co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo miło :) A 'myk' w Twojej wypowiedzi wzbudza moje podejrzenia, czy aby przypadkiem obaj nie lubimy tych samych polskich kreskówek ;) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i nie pomyliłeś się! ;-)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! Podwójne pozdrowienia zatem !!!
Wędrowiec.1984 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A i owszem, dla Ciebie również!! :-)
Rekomendowane odpowiedzi