Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Na imię miała Tekla heoe e Wiele już jaj zniesła Heoe e Potomek dinozaura heoe e Członkini rodu zacna heoe e O jajach gówno prawda! heoe e To była pozorantka Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie jest mi dane Magdaleno, trafiać za sensem Twojego pióra, sorry. 1
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przejmuj się 1
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przejmuj się "wypłyń na głębię" jest przy Tobie źródło płynie bezwzględnie
Klara Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A na pierwsze miała może Magdalena? Magdo to moja ostatnia wizyta u Ciebie. Uznałam, że nie nadaję się ani do czytania, ani do komentowania Twoich utworów. Może one wyprzedzają epokę? Tak już tu kiedyś pisano, na obronę niektórych wierszy:) Przesyłam uśmiech:) I wierzę, że znajdziesz wyznawców*. Ja do nich nie należę:) 1
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przejmuj się Ty też, jest ok
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ps. Tekla to kura mojej mamy bardzo sympatyczna ale nie znosi jaj.
Klara Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przejmuję się, tylko informuję;P
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, specjalnie tak mówię, serdeczności dla Ciebie Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Klara Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ale czytać będę, a jeśli w końcu coś do mnie trafi to dam znać:) Chcesz?
Magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ja tak robię z Twoimi Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 1
Annie Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 To jest Maja? Nawet podobna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Magdalena Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do kogo?
Magdalena Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie będę się tłumaczyć mam nadzieję że ta jakaś Maja się tu w końcu pojawi
Annie Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Sorry, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, ze nie uraziłam. Ale to nie był mój pomysł.
Magdalena Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest ok
Magdalena Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yess kurze
Rekomendowane odpowiedzi