duszka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 uśmiechem usypiasz mój lęk wygładzasz dłonią a w twoich oczach czytam: "jesteś w domu" jaśniejesz . 4
Marlett Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Przekaz lekki, w kilku słowach jest wiele optymizmu :) PozdrawiaM. 1
duszka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Czasem taki optymizm staje się też rzeczywistym doświadczeniem. Pisząc chciałam je zgłębić i utrwalić no i - przekazać innym. :) Dziękuję Marlett i pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witam - dużo mówią twoje wiersze ten również - lubię cie czytać. Miłego życzę. 1
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 @Czarek Płatak dziekuję Ci za czytanie i głos :)
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję, Waldemarze, sparwiłeś mi radość tymi słowami i dodałeś otuchy :) Również miłego!
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest kojące, duszko. 1
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I takie rzeczywiście było. Cieszę się, że udało mi sie to przekazać , i że napisałas mi o tym. Dziękuję, Justyno :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Dziękuję.
duszka Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 @Silver Dziękuję Ci za czytanie i serduszko :) Pozdrawiam
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne! :-)
duszka Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Bardzo się cieszę, bo i dla mnie samej ten fragment jest najwazniejszy i najpiękniejszy :) Dziękuję, że zajrzałeś i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi