Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

niegrzeczności często są w wierszach nieodzowne, ale to co sugerujesz Magdaleno, nie jest dobre do rymu powyżej.

Jednak możesz doklejać ile wlezie, jak uważasz, że lepiej pasuje - Twoje prawo, mój zysk - nauki nigdy za mało :)

Dziękuję, że zajrzałaś i serduszko.

• 5 lat później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Wczoraj zaśpiewałem przyjaciołom, dlaczego serce krwawi w półnutach; gitara — niczym wierna powiernica — rozszlochała się w moich dłoniach.   O miłości mówiłem: tej gorącej, co rani jak ostrze w jedwabiu, o zdradzie, która w milczeniu rozpina swoje ciemne skrzydła.   Cienka granica — jak cień miecza — dzieli pokorę od ślepego lęku, a odważny dialog od prawdy, której nikt nie chce wysłuchać.   Wtem ktoś zanucił refren, zbyt lekki, by unieść tragedię: „To przecież nic nie znaczy… kocham tylko inaczej.”   Lecz echo zdradziło fałsz — tak gra sumienie zagubionych. A świat, jak Tytanik w głębinach, osuwał się ciężko i cicho;   nawet upadek potrafi błyszczeć, kiedy tonie w oczach tych, którzy nie umieją odejść.
    • Gorzej jeżeli są dwie. Pozdrawiam.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dzięki za pozytywny komentarz  -                                                                                Pzdr. Witaj - też tak uważam - świat nie tylko smuci czasami cieszy -                                                                                                                 Pzdr.serdecznie. @Alixx22 - dziękuje - 
    • poznawanie wszechświata  jest jak piękny sen    podobno  z pyłu powstało życie    trochę mgły wszechświata  zamknąłem w butelce  mieszam codziennie  przekażę ją potomnym  czy powstanie w niej  za miliardy lat nowe życie… warunki idealne    a ja  ja wiem  jestem cudem  nieprzypadkową  mieszaniną atomów    a ty co myślisz  jesteś produktem przypadku  którym ...bawił się czas    Jezu ufam Tobie  jestem istnieję  dziękuję    11.2025 andrew  Piątek, dzień wspomnienia  męki i śmierci Jezusa.   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...