Miciacho Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Jeżeli zejdę z tego świata zapewne się uśmiejesz , ze swym lodowatym sercem którego nie stać było na nic więcej , ale przecież mnie chciałaś bardziej niż Ja Ciebie wcześniej , na przeklętą mowę ciała co za diabły w sobie miałaś że aż na mnie zasyczałaś , pragniesz wiedzieć co widziałaś ? Otóż kogoś do kochania , przez samotność z pożądania , nie takiego jak to inni ale z duszy moi mili , ona sprawia że się pragnie a mi wystarczyło patrzeć na nią niczym grę w pokera , mogłem odejść nie wracając z taką wiedzą żem jak Edytowane 30 Marca 2019 przez Miciacho (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozczulił mnie aniął :)))) Pisać wiersze? Kłania się ortografia, interpunkcja, gramatyka. 1
Gość Franek K Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Chętnie bym się dowiedział ile autor tego wiekopomnego dzieła ma lat. Tak mniej więcej...
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Autorze. Siódmy tekst i wszystkie z bykami, szkoda czasu i oczu :/ 2
Don_Kebabbo Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Autor ma już swój wyrobiony, rozpoznawalny styl - nawet tytuły zaczynają układać się w wiersz (Samotność bez Ciebie Rozczula nas wielce). Tym razem już nawet nie chce mi się tego zgłaszać (https://poezja.org/utwor/167957-samotność-bez-ciebie/?tab=comments#comment-2109310).
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 @Miciacho Masz pod każdym swoim tekstem opcję "Edytuj" Klikasz tam, poprawiasz co trzeba i zatwierdzasz. Pozostawienie utworu z błędami świadczy o lekceważeniu czytelnika. Postawiłeś serduszka przy komentarzach, a nie poprawiłeś błędów :/
Rekomendowane odpowiedzi