Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 nie sztuką kochać w łóżku lecz gdy smutek dopada płakać na pokaz lecz wtedy gdy żal tuż obok mówić prawdę która kłamstwem pachnie nie sztuką zabijać miłość która nie umie kochać ciągle uciekać tylko dotrzeć do celu śmiać się z innych tylko z siebie nie sztuką jest umierać sztuką to zrozumieć 2
Maja Cyman Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PANIE WALDEMARZE BO SZTUKĄ JEST KOCHAĆ!! POMIMO..
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak sztuką jest kochać w każdej chwili nie tylko w miłej. Dziękuje za przeczytanie oraz miły komentarz. Ciepłej nocy życzę.
Maja Cyman Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzajemnie:)
Roklin Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Bardzo aforystyczny tekst Ci wyszedł. Ale ja go kupuję - jako swoisty zbiór mini ze zgrabną, zmuszającą do zastanowienia puentą. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za pochylenie się nad tekstem oraz miły komentarz. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) @ Gragorio Artyfilio - dziękuje za głosik. Pozd. Edytowane 23 Marca 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zgadzam się - jest to sztuką ale w drugich wersach. Dziękuje za przeczytanie oraz głosik. Udanego dnia ci życzę.
duszka Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybrałam sobie dwie zwrotki, które najbardziej do mnie przemówiły i stanowią dla mnie jakby osobną całość. Maja dla mnie nie tylko głęboką i silna wymowę, ale są też piękne. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za komentarz Duszku miły. Miło że czytasz. Ciepłej niedzieli życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 @Franek K - dziękuje i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Witaj Jacku - nie kumam co ma ten filmik do wiersza - uświadom mnie. A za czytanie dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie Jacku - no tak użyłem słowa / sztuką / - jestem w domu - teraz rozumie ten filmik. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi