Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Carl powiedział że już nie pisze zapuścił brodę i zapisał na siłkę teraz tak robią wszystkie chłopaki kupują dresy albo zmieniają płeć póki co innych trendów brak w taki świat nie ma co się pchać pójdę sobie tam skąd uciekł Carl przeczucie mnie nie zawiodło do krainy w internecie trafiłem dziwacznie mówią i tak piszą ale lasek ślicznych chyba z tysiąc często różnie o sobie myślą raz są księżniczką raz brzytwą jednak o miłości wszystkie śnią panie poetki smutku nastąpił zgon króla poetów już nie pusty tron teraz miłość i wiersze dam wam ja spokojnie słodziutkie mamy czas ładnie po kolei i nie ma co się pchać
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 A zostałeś? Skąd takie przekonanie???
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kanapka z serem koncentruje się bardziej od ciebie ;) To czytałeś czy nie? Tam wszystko wytłumaczone. I ogólnie to jestem królem poetów, ale poczytaj tam wszystko dokładnie wytłumaczyłem, trzeba tylko raz przeczytać, ty może z dwa ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łoj... ze dwa :)))) królu złoty 3
beta_b Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autorytet to zasługa, nie przywilej - nawet króla. Wnosi Pl powiew. Kowbojki stukają ostrogą. Echo rżenie niesie. Dzień dobry na orgu. 2
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna, mądra, wyrozumiała - dziękuję i witam również.
Gaźnik Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby zmienić 100% tekstu to mógłby powstać całkiem dobry wiersz. Nie będę ukrywał, ciekawą postać sobie obrałeś za idola. Twórca "selfie" to jeden z największych fikcyjnych idoli. Przez twoje komentarze znów wydaję mi się, że znam Ciebie z innego serwisu. Jednak obecnie spokojniej podchodzę do wirtualnych osobistości i pewnie jesteś jednym z wielu jakich można spotkać na każdym forum dyskusyjnym. Tak czy inaczej pozdrawiam i życzę ambitnych dzieł w przyszłości twórczej na orgu. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: Być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć (Mark Twain) Edytowane 13 Marca 2019 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 2
evicca Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Skromność powinna być cnotą tych, którym brak innych cnót. (Autor: Stanisław Leszczyński, król Polski) Witamy na forum. :) 1
Marlett Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Oh Johnny przed tobą droga do kariery; 1
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. laska, laska, laska ! ;)
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale po co coś co jest super, zmieniać na dobre? To jakby zabierać i wyrzucać ser z makaronu!! Trochę niemądre! No to kiedyś spróbuję! To mój debiut. Dzięki brachu. Tobie też laseczek i wiesz, laseczek życzę. Edytowane 13 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji)
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To najpiękniejsi są uwięzieni przystojniacy ? ? ? Perwersyjka! ;) Mrrrrr... Nawet tobie nie dam się związać, ale okulary dam ponosić. Czaisz? Ja rozbieram się pierwszy ;) Edytowane 13 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji)
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty to nawet nie wiesz jaka śliczniutka jesteś, takie samo ciepełko, przytulasek, a masz takie autorytety szemrane - fajnie. Ale ja tobie bym był wierny jak niebo i ziemia. Wiesz co mała? Zluzuj pudla! Teraz ja Ci będę służył!
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki o wspaniała, ale to już za mną. Teraz chcę poznać tylko drogę do ciebie och cudna. I jak koteczku dasz mapę do swojego serduszka? ;) Jak będzie daleko, to kopsniesz na bilet, co? Edytowane 13 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji)
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Królu złoty" Witamy przybysza Co siłki się boi: Choć męczy go przysiad Już wspiął się na olimp Jeżeli poezja W tych "stronach" wciąż żyje To każdy (w tym też ja) Ci pokłon jest winien ;) Pozdrawiam ;) 3
evicca Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wróżę tu karierę erotomana-gawędziarza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach ty ogniu! Johnny nie gada Johnny działa - podaj adres, zrób przelew na taksę lub bilet i zaraz będę cały twój ;) Diablica.
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ciebie ziomeczku to ja już sobie zapamiętam. Na każde party, melanż czy bibeczkę od razu wołam.
Rekomendowane odpowiedzi